Om MR Vikarservice


MR VikarService  har mere end 20 års erfaring i branchen og løbende udvidet sin servicering af et bredt udsnit af danske erhvervs- virksomheder.

Vi beskæftiger os primært med servicering af vores kunders "her og nu" behov for vikarassistance, men hjælper også gerne når en kunde søger en fast medarbejder.

Vi er et danskejet vikarbureau der har tilpasset sin organisation til markedsbehovet, det vil sige at vi kan mande op og ned efter hvor stor forespørgslen er på vore ydelser.

Vi arbejder dagligt ud fra den enkelte opgaves karakter, samt søger at udvikle samarbejdet med vore samarbejdspartnere. Vi udvikler dagligt vores kerneområder så optimalt som muligt, vi sætter ikke overliggeren op i et urealistiskt højdemål.

Vores organisation er tilpasset efterspørgslen fra vore samarbejdspartnere, det betyder at alle ansatte har indblik i alle opgaver. Det betyder at ingen ordre går i glemmebogen, eller bliver lagt til side til imorgen.

Vore medarbejdere kommer fra et bredt udsnit af fagområder, fælles for alle er at de besidder energi, virkelyst samt viljen til de mangeartede opgaver der forekommer i et vikarbureau.

Fra starten af 2012 har vi etableret afdelinger i Sverige ( Skåne ) Spanien (Catalonien ) og benelux landende ( Haag, Amsterdam )med henblik på at udvide vores muligheder for rekruttering af arbejdskraft fra disse lande som i lighed med Danmark er medlem af EU. De løbende opgaver varetages primært af ledelsen. Skulle de som virksomhed ønske medarbejdere fra et af disse lande, eller mangler assistance i andre EU-Lande så send venligst Email til br@mrvikarservice.dk

I vores spanske afdeling taler vi flydende spansk, arabisk, engelsk, svensk, dansk samt gebrokkent tysk, vores arbejde består af alle ønskelige opgaver for vore kunder såsom transport, rekruttering og vikaropgaver i almindlighed.

Vi har i 2013 satset stort på at udvikle samarbejdet i Catalonien, dette fungerer i skrivende stund medium og er en fantastisk udfordring for virksomheden.

Vi overholder de enkelte landes love på arbejdsmarkedsområdet samt de krav hvert enkelt land måtte være pålagt fra EU.