Tlf. +45 21 84 83 90

Du er her:  Hjem > Om MR Vikarservice

en

Om MR Vikarservice


MR VikarService  har mere end 20 års erfaring i branchen og løbende udvidet sin servicering af et bredt udsnit af danske erhvervs- virksomheder.

Vi beskæftiger os primært med servicering af vores kunders "her og nu" behov for vikarassistance, men hjælper også gerne når en kunde søger en fast medarbejder.

Vi er et danskejet vikarbureau der har tilpasset sin organisation til markedsbehovet, det vil sige at vi kan mande op og ned efter hvor stor forespørgslen er på vore ydelser.

Vi arbejder dagligt ud fra den enkelte opgaves karakter, samt søger at udvikle samarbejdet med vore samarbejdspartnere. Vi udvikler dagligt vores kerneområder så optimalt som muligt, vi sætter ikke overliggeren op i et urealistiskt højdemål.

Vores organisation er tilpasset efterspørgslen fra vore samarbejdspartnere, det betyder at alle ansatte har indblik i alle opgaver. Det betyder at ingen ordre går i glemmebogen, eller bliver lagt til side til imorgen.

Vore medarbejdere kommer fra et bredt udsnit af fagområder, fælles for alle er at de besidder energi, virkelyst samt viljen til de mangeartede opgaver der forekommer i et vikarbureau.

Fra starten af 2012 har vi etableret afdelinger i Sverige ( Skåne ) Spanien (Catalonien ) og benelux landende ( Haag, Amsterdam )med henblik på at udvide vores muligheder for rekruttering af arbejdskraft fra disse lande som i lighed med Danmark er medlem af EU. De løbende opgaver varetages primært af ledelsen. Skulle de som virksomhed ønske medarbejdere fra et af disse lande, eller mangler assistance i andre EU-Lande så send venligst Email til br@mrvikarservice.dk

I vores spanske afdeling taler vi flydende spansk, arabisk, engelsk, svensk, dansk samt gebrokkent tysk, vores arbejde består af alle ønskelige opgaver for vore kunder såsom transport, rekruttering og vikaropgaver i almindlighed.

Vi har i 2013 satset stort på at udvikle samarbejdet i Catalonien, dette fungerer i skrivende stund medium og er en fantastisk udfordring for virksomheden.

Vi overholder de enkelte landes love på arbejdsmarkedsområdet samt de krav hvert enkelt land måtte være pålagt fra EU.
 

JOB OPSLAG & NYT


SEND OS EN ANSØGNING


SMED / kleinsmed med elektrode og rørsvejse certifikat

Søges til virksomhed i Stenløse, skal arbejde både på hjemmeværksted samt ude hos diverse kunder. Ring eller send Email på tlf. 21 84 83 90 / br@mrvikarservice.dk for nærmere information.SMEDE SØGES OMGÅENDE
Til stor montage virksomhed søges smed/kleinsmed arbejdsted Stenløse og storkøbenhavn. for de rette personer med indstilling til arbejdsliv, mulighed for fast arbejde.

ARBEJDSMÆND SØGES TIL BYGGEPLADSER
Til smede og montage virksomhed søges arbejdsmænd til forefaldende opgaver på virksomheden og på diverse byggepladser i storkøbenhavn.
læs mere..

LAGER-, PAK- OG PRODUKTIONSVIKARER til eftermiddags / aftenhold
Til flere forskellige virksomheder på Københavns Vestegn søger vi vikarer til lager-, pak- og produktionsarbejde og som vil arbejde på eftermiddags /aftenhold.
læs mere..


Selvstændige med cvr.nr.
Er du selvstændig med overskud eller bare lyst til andre opgaver
Læs mere


Outlplacement
Et ordentligt farvel er også medarbejderpleje...
Læs mere


Search & Selection
MR Vikarservice har gennem 20 år beskæftiget sig med professionel headhunting og interimansættelser.
Læs mere

Smed søges omgående til virksomhed i Stenløse. Skal kunne fremvise certifikat til elektrode samt rørsvejsning. Ring nu på 21 84 83 90

 

 

 

 

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| html| css| Login