Vikarassistance


 

Du har de første CV’er efter 1 time
Vores konsulenter har mange års erfaring med matchning og sparring på vikarområdet, og vi har derfor et omfattende netværk indenfor mange forskellige forretningsområder. Derfor bliver vi af vores kunder, beskrevet som nogle af de hurtigste på markedet, når de kontakter os med et akut behov.

 

Vi finder den rette kandidat
Det er afgørende for os at den enkelte vikar, såvel fagligt som menneskeligt, for herigennem at sikre et solidt match til din virksomheds arbejdsmetoder og kultur. Vore vikarer dækker bredt og er nøje udvalgte gennem samtaler og minimum 2 referencer fra tidligere arbejdspladser.

 

Vi tager udgangspunkt i din virksomhed
Vi lægger vægt på at have et grundigt kendskab til din kultur og forretningsgang. Jo bedre vi kender din virksomhed, des bedre et match kan vi skabe. Er vikariatet længerevarende, foretrækker vi at besøge dig og din virksomhed, så vi kan sikre en forståelse af jeres kernekultur.

 

Garanti
Opfylder medarbejderen alligevel ikke jobbets kvalifikationskrav, kan du med kun én dags varsel opsige vikariatet inden for de første 3 mdr. Og det står dig frit for at fastansætte vikaren efter 3 måneder – uden beregning.

 

Try & Hire
Try & Hire er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse, hvor du får mulighed for en “prøveperiode” på op til 3 måneder. Denne service er en fordel, hvis der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du er lidt i tvivl om kompetencer, arbejdstimer, arbejdsopgaver, eller bare gerne vil se kandidaten lidt an, inden en fastansættelse.

 

Procedure
Et typisk forløb for et vikariat vil være:

Du kontakter os på telefon  21 84 83 90 og beskriver dit behov.
Du får de første CV’er til gennemsyn og vælger selv, eller lader os vælge det bedste.
Kandidaten starter i arbejde med det samme eller kommer til en kort samtale i din virksomhed, før vedkommende starter.
Vi ved, at kunder og deadlines er forskellige, og vi vil gerne tale med dig, så vi kan lave en plan, der passer til dit behov og din kalender.