Rekruttering


Med en rekruttering gennem MR Vikarservice er du sikker på et professionelt ansættelsesforløb, der med garanti sparer ressourcer og minimerer risikoen for fejlansættelse og spildtid. Vi har gennem de sidste 20 år opbygget et helt unikt netværk af dygtige og professionelle kandidater på alle niveauer.

 

Den helt rigtige kandidat.
Hos MR Vikarservice er vi såvel fagligt som menneskeligt ekstra grundige i vore udvælgelsesprocedure, for at sikre et solidt match til din virksomheds arbejdsmetoder og kultur. Vi sætter en ære i, at kandidaten har det mindset, der passer ind i din virksomheds kultur og miljø. Det er på dette område, vi virkelig oplever, at virksomhederne får “value for money” ved at benytte vores ekspertise indenfor rekruttering, da vi kan se, kandidaterne meget hurtigt bliver en integreret og vellidt del af virksomheden.

 

Vi tager udgangspunkt i din virksomhed
Vi lægger vægt på at have et grundigt kendskab til jeres virksomhedskultur og forretningsgange. Vore konsulenter har mange års erfaring med at finde ind til jeres kernekultur, og på basis heraf finde den optimale rekrutteringsløsning og kandidat.

 

Garanti 
Imødekommer medarbejderen inden for en periode på 3 måneder efter tiltrædelsen ikke jobprofilens kvalifikationskrav, gennemføres omkostningsfrit en ny udvælgelse og rekruttering.

 

Procedure
Et typisk forløb i forbindelse med en rekruttering kan se således ud: