Tlf. +45 21 84 83 90

Du er her:  Hjem > For virksomheder > Rekruttering

en

Rekruttering


Med en rekruttering gennem MR Vikarservice er du sikker på et professionelt ansættelsesforløb, der med garanti sparer ressourcer og minimerer risikoen for fejlansættelse og spildtid. Vi har gennem de sidste 20 år opbygget et helt unikt netværk af dygtige og professionelle kandidater på alle niveauer.

 

Den helt rigtige kandidat.
Hos MR Vikarservice er vi såvel fagligt som menneskeligt ekstra grundige i vore udvælgelsesprocedure, for at sikre et solidt match til din virksomheds arbejdsmetoder og kultur. Vi sætter en ære i, at kandidaten har det mindset, der passer ind i din virksomheds kultur og miljø. Det er på dette område, vi virkelig oplever, at virksomhederne får “value for money” ved at benytte vores ekspertise indenfor rekruttering, da vi kan se, kandidaterne meget hurtigt bliver en integreret og vellidt del af virksomheden.

 

Vi tager udgangspunkt i din virksomhed
Vi lægger vægt på at have et grundigt kendskab til jeres virksomhedskultur og forretningsgange. Vore konsulenter har mange års erfaring med at finde ind til jeres kernekultur, og på basis heraf finde den optimale rekrutteringsløsning og kandidat.

 

Garanti 
Imødekommer medarbejderen inden for en periode på 3 måneder efter tiltrædelsen ikke jobprofilens kvalifikationskrav, gennemføres omkostningsfrit en ny udvælgelse og rekruttering.

 

Procedure
Et typisk forløb i forbindelse med en rekruttering kan se således ud:
 

  • Kontakt os på telefon  21 84 83 90 og beskriv dit behov.
  • Vi aftaler et møde for at kunne fastlægge dine præcise ønsker, behov og forventninger, og for at få indblik i virksomhedens kultur og miljø.
  • Vi udarbejder herefter et forslag til en stillingspersonprofil.
  • Vi søger egnede kandidater via vores emnebank, netværk og annoncerer efter aftale med dig.
  • Vi tager os af de tidskrævende faser, herunder vurdering og behandling af ansøgninger, interviews, person- og færdighedstest, indhentning af referencer samt udvælgelse.
  • Du præsenteres for 1-3 velkvalificerede kandidater til endelig valg og ansættelse

JOB OPSLAG & NYT


SEND OS EN ANSØGNING


SMED / kleinsmed med elektrode og rørsvejse certifikat

Søges til virksomhed i Stenløse, skal arbejde både på hjemmeværksted samt ude hos diverse kunder. Ring eller send Email på tlf. 21 84 83 90 / br@mrvikarservice.dk for nærmere information.SMEDE SØGES OMGÅENDE
Til stor montage virksomhed søges smed/kleinsmed arbejdsted Stenløse og storkøbenhavn. for de rette personer med indstilling til arbejdsliv, mulighed for fast arbejde.

ARBEJDSMÆND SØGES TIL BYGGEPLADSER
Til smede og montage virksomhed søges arbejdsmænd til forefaldende opgaver på virksomheden og på diverse byggepladser i storkøbenhavn.
læs mere..

LAGER-, PAK- OG PRODUKTIONSVIKARER til eftermiddags / aftenhold
Til flere forskellige virksomheder på Københavns Vestegn søger vi vikarer til lager-, pak- og produktionsarbejde og som vil arbejde på eftermiddags /aftenhold.
læs mere..


Selvstændige med cvr.nr.
Er du selvstændig med overskud eller bare lyst til andre opgaver
Læs mere


Outlplacement
Et ordentligt farvel er også medarbejderpleje...
Læs mere


Search & Selection
MR Vikarservice har gennem 20 år beskæftiget sig med professionel headhunting og interimansættelser.
Læs mere

Smed søges omgående til virksomhed i Stenløse. Skal kunne fremvise certifikat til elektrode samt rørsvejsning. Ring nu på 21 84 83 90

 

 

 

 

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| html| css| Login