Tlf. +45 21 84 83 90

Du er her:  Hjem > For virksomheder > Executive Search

en

Executive Search


Search & Selection

MR Vikarservice har gennem 20 år beskæftiget sig med professionel headhunting og interimansættelser.


Vi har i vores database og meget omfattende netværk en række kompetente og topmotiverede specialister, talenter og ledere inden for et bredt udvalg af brancher. Med udgangspunkt i den erfaring, vi har høstet gennem samarbejde med nogle af landets bedste og mest krævende virksomheder, har vi udviklet en hurtig, grundig og diskret proces, der kan skræddersyes efter dit behov.

 

Vi finder den rette kandidat
Vores specialister og ledere dækker bredt og bliver nøje udvalgte gennem en lang række grundige og gennemprøvede rekrutteringsværktøjer, hvorfor vi også på basis af vore mangeårige erfaringer kan garantere, at du er i de bedste hænder.
Faktisk er vi så sikre på at vi kan finde den rigtige kandidat, at vi giver jer 6 måneders genansættelsesgaranti, hvor vi løbende følger op på samarbejdet.

 

Garanti 
I mødekommer medarbejderen inden for en periode på 6 måneder efter tiltrædelsen ikke jobprofilens kvalifikationskrav, gennemføres en ny udvælgelse og rekruttering omkostningsfrit.

 

Vi tager udgangspunkt i din virksomhed
Processen, hvor vi lærer din virksomhed at kende er en af vores spidskompetencer. Dette er afgørende, når man skal finde det perfekte match. Udover de faglige kompetencer skal kandidaten have det helt rigtige mindset i forhold til din virksomheds kultur og miljø. Vi lægger vægt på, at kandidaten har de rette kompetencer og erfaringer, samt er topmotiveret til at overtage den givne stilling og bliver mest muligt værdifuld for din virksomhed.

 

Procedure
Vi vil meget gerne finde en dato, hvor vi kan komme på besøg hos dig for at finde ud af hvad der vil gøre en forskel for din organisation.

JOB OPSLAG & NYT


SEND OS EN ANSØGNING


SMED / kleinsmed med elektrode og rørsvejse certifikat

Søges til virksomhed i Stenløse, skal arbejde både på hjemmeværksted samt ude hos diverse kunder. Ring eller send Email på tlf. 21 84 83 90 / br@mrvikarservice.dk for nærmere information.SMEDE SØGES OMGÅENDE
Til stor montage virksomhed søges smed/kleinsmed arbejdsted Stenløse og storkøbenhavn. for de rette personer med indstilling til arbejdsliv, mulighed for fast arbejde.

ARBEJDSMÆND SØGES TIL BYGGEPLADSER
Til smede og montage virksomhed søges arbejdsmænd til forefaldende opgaver på virksomheden og på diverse byggepladser i storkøbenhavn.
læs mere..

LAGER-, PAK- OG PRODUKTIONSVIKARER til eftermiddags / aftenhold
Til flere forskellige virksomheder på Københavns Vestegn søger vi vikarer til lager-, pak- og produktionsarbejde og som vil arbejde på eftermiddags /aftenhold.
læs mere..


Selvstændige med cvr.nr.
Er du selvstændig med overskud eller bare lyst til andre opgaver
Læs mere


Outlplacement
Et ordentligt farvel er også medarbejderpleje...
Læs mere


Search & Selection
MR Vikarservice har gennem 20 år beskæftiget sig med professionel headhunting og interimansættelser.
Læs mere

Smed søges omgående til virksomhed i Stenløse. Skal kunne fremvise certifikat til elektrode samt rørsvejsning. Ring nu på 21 84 83 90

 

 

 

 

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| html| css| Login