For virksomheder


Mangler du medarbejdere eller vikarer?

Fleksibel arbejdskraft er en fordel for dig, der har fået et pludseligt behov for en ekstra medarbejder, har oplevet sæsonudsving eller ikke ønsker at binde dig til en fast ansættelseskontrakt. Et par af de mange fordele ved at bruge vikarer er bl.a., at du ikke betaler sociale omkostninger, samt at du kan opsige vikariatet med dags varsel.

Få vikarassistance og hjælp til rekruttering inden for kontor, regnskab, salg, marketing, indkøb, medicinal, teknik, it, lager, industri, transport, gartneri, kantine, rengøring, butik og detailhandel.

Tillid gennem alle faser er ikke et tilfældig valgt motto, men netop udvalgt for at ramme firmaets filosofi bedst muligt. Der bliver i dag stillet store krav til branchen, hvilket er en udfordring vi med glæde tager imod. For os handler det om at opfylde kundens behov med den mest effektive løsning.

Vi har med mere end 20 års lokalkendskab muligheden for hurtigt og effektivt at løse din virksomheds mandskabsbehov.
De fleste af vore opgaver udføres fortrinsvis med lokal arbejdskraft, hvilket gør at reaktionstiden på din forespørgsel er meget kort.

Vi har desuden abbonnements ordning med døgnservice som betyder at du ikke behøver at vente længe på din assistance. Samtidig vil du som kunde opleve at vore priser er meget konkurrencedygtige og afstemt den enkelte opgaves omfang.

Prøv MR VikarService næste gang din virksomhed har brug for kvalificeret assistance - vi ved hvad vi taler om, og vi kender betydningen af hurtig og kvalificeret assistance.

MR VikarService følger dansk lovgivning på vikarområdet, samt vilkårne i arbejdsmarkedets overenskomster.

Vi kører i dag en mobil og internetbaseret løsning, som gør at vi er til at få fat i så at sige når opgaverne er der. Vi kører ikke med en fastlagt kontortid, men arbejder ud fra vore kunders behov og ønsker.

Vi træffes på hverdage mellem 08.00 - 16.00 på telefon 21 84 83 90. De af vore kunder der har tilmeldt sig vores abonnements / døgnservice anvender det udleverede telefonnummer.