Ansøgningsprocedure


Du har mulighed for at fremsende din ansøgning via vores hjemmeside (Klik her), og herefter vil du modtage en kvittering pr. e-mail for din ansøgning.

Du kan selvfølgelig også sende en ansøgning på traditionel på vores adresse som står nederst på hjemmesiden.
 
Stillinger
I det tilfælde at din profil matcher ledige vikariater hos os, vil en af vores job-konsulenter tage kontakt til dig med henblik på at aftale en tid til en samtale.

Samtalen
Til samtalen skal du medbringe et foto af dig selv i passtørrelse, en ren og ny straffeattest samt relevante certifikater, anbefalinger m.v.

Når du kommer til samtale, skal du først udfylde et spørgeskema, hvorefter du taler med en job-konsulent.  Her bliver du præsenteret for firmaet og får en introduktion til, hvad det indebærer at være vikar. 

Du vil naturligvis også have mulighed for at stille spørgsmål.  Det hele tager ca. ½ time, og du er herefter optaget i vores emnebank.


Fupansøger nej tak

Hvis Du er presset af arbejdsmarkedsituationen og kun henvender dig grundet pres fra din fagforening eller kommune, så er det ikke os Du skal spilde din tid på. Vi arbejder ikke ud fra offentligt støttet kroner.
Vi arbejder seriøst med vore kandidater, hos os har man en gratis jobkonsulent der arbejder for en.

Så spild ikke vores tid, den skal bruges på vore seriøse og ærlige kandidater, tak.
 

klik her for at ansøge