Tlf. +45 21 84 83 90

Du er her:  Hjem > For ansøgere > Ansøgningsprocedure

en

Ansøgningsprocedure


Du har mulighed for at fremsende din ansøgning via vores hjemmeside (Klik her), og herefter vil du modtage en kvittering pr. e-mail for din ansøgning.

Du kan selvfølgelig også sende en ansøgning på traditionel på vores adresse som står nederst på hjemmesiden.
 
Stillinger
I det tilfælde at din profil matcher ledige vikariater hos os, vil en af vores job-konsulenter tage kontakt til dig med henblik på at aftale en tid til en samtale.

Samtalen
Til samtalen skal du medbringe et foto af dig selv i passtørrelse, en ren og ny straffeattest samt relevante certifikater, anbefalinger m.v.

Når du kommer til samtale, skal du først udfylde et spørgeskema, hvorefter du taler med en job-konsulent.  Her bliver du præsenteret for firmaet og får en introduktion til, hvad det indebærer at være vikar. 

Du vil naturligvis også have mulighed for at stille spørgsmål.  Det hele tager ca. ½ time, og du er herefter optaget i vores emnebank.


Fupansøger nej tak

Hvis Du er presset af arbejdsmarkedsituationen og kun henvender dig grundet pres fra din fagforening eller kommune, så er det ikke os Du skal spilde din tid på. Vi arbejder ikke ud fra offentligt støttet kroner.
Vi arbejder seriøst med vore kandidater, hos os har man en gratis jobkonsulent der arbejder for en.

Så spild ikke vores tid, den skal bruges på vore seriøse og ærlige kandidater, tak.
 

klik her for at ansøge
 

JOB OPSLAG & NYT


SEND OS EN ANSØGNING


SMED / kleinsmed med elektrode og rørsvejse certifikat

Søges til virksomhed i Stenløse, skal arbejde både på hjemmeværksted samt ude hos diverse kunder. Ring eller send Email på tlf. 21 84 83 90 / br@mrvikarservice.dk for nærmere information.SMEDE SØGES OMGÅENDE
Til stor montage virksomhed søges smed/kleinsmed arbejdsted Stenløse og storkøbenhavn. for de rette personer med indstilling til arbejdsliv, mulighed for fast arbejde.

ARBEJDSMÆND SØGES TIL BYGGEPLADSER
Til smede og montage virksomhed søges arbejdsmænd til forefaldende opgaver på virksomheden og på diverse byggepladser i storkøbenhavn.
læs mere..

LAGER-, PAK- OG PRODUKTIONSVIKARER til eftermiddags / aftenhold
Til flere forskellige virksomheder på Københavns Vestegn søger vi vikarer til lager-, pak- og produktionsarbejde og som vil arbejde på eftermiddags /aftenhold.
læs mere..


Selvstændige med cvr.nr.
Er du selvstændig med overskud eller bare lyst til andre opgaver
Læs mere


Outlplacement
Et ordentligt farvel er også medarbejderpleje...
Læs mere


Search & Selection
MR Vikarservice har gennem 20 år beskæftiget sig med professionel headhunting og interimansættelser.
Læs mere

Smed søges omgående til virksomhed i Stenløse. Skal kunne fremvise certifikat til elektrode samt rørsvejsning. Ring nu på 21 84 83 90

 

 

 

 

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| html| css| Login